Benodigdheden

300 gram fijngemalen ongezouten geroosterde pinda's

100 gram gesmolten roomboter

1 zakje vanillesuiker

1/2 zakje bakpoeder

120 gram zonnebloemolie

1/2 theelepel kaneel

snufje zout

175 gram suiker

circa 220 gram Schär Kuchen und kekse of 345 gram Ouafae's koekjesmeelmix

Extra nodig

Poedersuiker om in te rollen

Marokkaanse koekpapiertjes

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 170 C.
    Maal de pinda's fijn
    Meng alle ingrediënten samen behalve het meel, en klop dit samen.
  2. Voeg het meel toe en meng met een pollepel tot een vast deeg
  3. Vorm ovaaltjes zo dun als een vinger of rondjes ter grote van een walnoot en leg deze met genoeg ruimte op een met bakpapier beklede bakplaat. Ze groeien en lopen uit in de oven
  4. Bak de koekjes in een voorverwarmde oven op 170 C voor ongeveer 10 a 13 minuten
  5. Laat de koekjes heel goed afkoelen, want ze zijn anders heel breekbaar
  6. Rol ze na het afkoelen door de poedersuiker en wikkel ze eventueel in een papiertje

0 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De lekkerste recepten gratis in je mailbox

Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief

Meer recepten

Bekijk alle recepten